Aankoop

De koop van een woning is zowel een serieuze als spannende gebeurtenis. Bovendien gaat het om een boel geld. Als uw aankoopmakelaar voelen wij ons daarbij als geen ander persoonlijk betrokken.
 
Heeft u een woning op het oog of wilt u ons een zoekopdracht geven? Wij bieden volledige aankoopbegeleiding. Wij adviseren over de mogelijkheden. Wij assisteren u tijdens de bezichtiging.
 
En heeft u uw droomhuis gevonden? Dan onderzoeken wij via alle formele en informele kanalen die ons als makelaar ter beschikking staan alles wat nodig is om een scherpe onderhandeling met de verkoper te voeren. Tegelijkertijd bespreken wij met u wat een reële koopsom zal zijn, maar ook, niet onbelangrijk, wat uw bijbehorende maandlasten gaan worden. U krijgt dus bij voorbaat al een beeld van de (on)mogelijkheden, maar ook van de daarbij behorende gevolgen. Hoe goed kunt u voorbereid zijn?
 
Naast aankoopbegeleiding zullen wij u desgewenst adviseren over hypotheken, financiering, bouwkundige keuring, verzekeringen, taxateur, notaris, vergunningen, etc. Alles wat zoal komt kijken bij de aankoop van een woning.
 
Meer weten?
Neem contact met ons op.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring